ÇANAKKALE / BİGA - Karabiga Mustafa Kemal Ortaokulu

Şbt

Okul öncesi Aralık ve Ocak ayı etkinlikleri kapsamında velilerimiz ve öğrencilerimizle etkileşimli kitap okuma etkinliğimiz gerçekleştirildi.

Şbt

Dilimizin zenginlikleri projesi okul öncesi kasım ve aralık ayı etkinlikleri kapsamında velilerimiz ile bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Ock

Çanakkale Valiliği, İl Millî Eğitim Müdürlüğümüz ve hayırsever Cenal Elektrik Üretim Anonim Şirketi ile imzalanan protokol kapsamında yapımı tamamlanan okulumuzun açılışı 29.12.2023 tarihinde  gerçekleştirildi.

Açılış programına Vali İlhami AKTAŞ, AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan GİDER, Biga Kaymakamı Erdinç DOLU, İl Genel Meclis Başkanı Nejat ÖNDER, İl Millî Eğitim Müdürümüz Ferhat YILMAZ, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Bekir ÇELEN, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ergun Çağman ESİRGEMEZ, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan BAŞTÜRK, Biga Belediye Başkanı Bülent ERDOĞAN, Karabiga Belediye Başkanı Ahmet ELBİ, AK Parti Biga İlçe Başkanı Nihat BORAZAN, Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan PASTIRMACI, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp YILMAZ, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan DOĞAN, Cenal Elektrik A. Ş. İşletme Müdürü İhsan ACAR, Cenal Elektrik A. Ş. Halkla İlişkiler Müdürü Özgür SURAT, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Ara

Hikaye anlatma yarışmasının şartnamesine ulaşmak için aşağıdaki  linke tıklayınız.

Ara

Ekm

CodeWeek 2023 haftası kapsamında "Yüzüncü yılda Tospaa ile kodluyooruz."cetkinliğimizi "KODLA-CANAKKALE" kodu ile gerçekleştirdik.

Ekm

13 Ekim Dünya Afetleri Azaltma Günü kapsamında okulumuzda tatbikat çalışması yapılmıştır.

Ekm

Okulumuz öğrencilerinden Fatmanur SEYMEN ve Yaren AYDIN bursluluk sınavını kazandı. Kendilerini, ailelerini ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.